Followers

8/26/2010

gadis bertudung persenda zikir??? wth~

betapa sedihnye aku bile tgk video ni...

kenapa zikir pon leh wt main???

tgk la sendiri betapa xgune nye budak2 ni...


video


namenye je da besar panjang,tp otak letak kat lutut...

ingat semua mende leh wat main ke???

ape beza korang ngan org lain yg hina agama kita???

silap besar la korang...pasni confirm korang glamer 1 malaysia...

aku post ni bukan nak malu kn korg..tp bia ni jadi pengajaran utk korg..lau ak remove pon belambak g kat tmpt2 lain org da post...kat youtube pon stakat ni da ade lebih 11000 viewer...

xmalu ke korang ha???

lau xmalu ngn org len,sekurang2nye malu la ngan Allah sbb korang ni buat main kate2 pujian untukNya...

bertaubat la cepat2 b4 terlambat...

18 comments:

K2r~90 said...

cis x bley jadi neh!!!

shakira..=) said...

2 la...pe nak jadi la budak2 ni...xde rase takot langsung

yong_liza said...

hurm...
buat memain je..sbutan pon x betoi..
xda rs bsalah lgsung..

sm je mcm y bkn islam
memalukan islam je

nauzubillah~

Uzi said...

bagi penampor sorang2 baru tau.. =0

saya_arief said...

bukan letak kat lutot ni..
buang teros...
;X

annazanariah said...

masyaAllah.. nape cam ni lak jadinya. belajo tinggi2.. tapi.. hmmm..
semoga diorg cepat2lah memohon maaf daripada Allah.. zikir dipermainkan.. geram betul. sepatutnya kalimah Allah disanjung..!!!

alinac lover said...

PLIK2 KAN DORG..WT SKIT HTI JERK

m.i.a said...

mereka tade pendedahan agama actually.. biase terjadi di kalangan orang melayu.

EZAN IDMA said...

melampau gile..

shakira..=) said...

sgt2 sedih kn..dunia skng,agama pon d permainkn..

Dc said...

Dc pon sedih 1st time tgok dlm fb vedio ne..nape la budak2 ne..kurang ajaran agama ker ape? errmm..

era 1828 said...

dorg niy nape uh.,kite umo 15 pun pndai nak bezakan,nape dorg yg mcm pelajar pndai wat perangai mcm niy?astaghfirullahalazim...takmau ah jd mcm ni,berdoshe besa :)

shakira..=) said...

2 la...xmalu agknye dorg ni...xpasal2 glamer jap...smlm ptg time tgk kt youtube bru 11000 lebih viewer..then mlm td da lebih 23000...n skng da lebih 65000 viewer..hope dorg ni bertaubat

Q said...

doakan saja mereka insaf dan tak akan lakukan lagi. dan ini peringatan buat yang lain supaya tak lakukan lagi.

seb said...

err. sumpah annoying doe diorang. yang purple tu lagi la. kalau aku jadi lelaki, serious shit tak ingin perempuan2 mcm 2.

sekamar rindu said...

salam..


memalukan....apa nak jadi ngn budak2 melayu ni..

ahmad endo said...

endah papa diorang ni

HonEyBuNNy said...

moga terbuka pintu hati mereka...sakit hati tengok..