Followers

1/28/2011

LELAKI BUDIMAN ~








lelaki budiman???

ape mnde yg aku nk ckp kn ni???

lelaki mane bername budiman???

ohhh tidak...

xde kaitan dgn En.Budiman ye...haha

ok,hari selase lepas Dr. Latif ade bukak topik yg agak menarik dlm class RC II...

LELAKI BUDIMAN...

topic ni kua dlm MHI pagi 2...

soalan 1st Dr. Latif ditujukan kpd classmate aku, aira...

ape ciri2 lelaki budiman??

sebelum sempat aira jawab, aku tolong jawab dgn sekuat hati...

"TAK CURANG"...hahaha





dan jawapan aku 2 buat ade manusia2 tertentu yg tundukkan kepala...

sape makan cili die terase pedas okeh...lalala~

n if xnak kena perli macam 2, sile la berubah...

n the last question pasal lelaki budiman...

'dalam kelas ni ade x lelaki budiman????'

n sekali lagi aku jadi tukang jawab...

"TAKDE"...

even ade budak2 pompuan yg gelak dgr jawapan aku, aku rase mostly setuju ngn jawapan 2...hahaha


n kepada mereka2, sory guys, mungkin ade d antara korg yg budiman...

but then, org kate kerana nila setitik, rosak susu sebelanga...

kerana certain2 people, korang sekali kne tempias...

takpe,kami2 doakan korang jadi lelaki budiman 1 ari nt...kami pon bukan perfect...amin...=)




kat sini pon ade cerita pasal topic lelaki budiman dalam kelas kami...


pic : google...

2 comments:

Hafiez said...

Sha, nasib baik aku antara lelaki budiman... He.he..

shakira..=) said...

haha..lau cm2,Alhamdulillah la...hehe