Followers

1/23/2011

untaian kasih jalinan mesra - ver 2~


okeh,kali ni ku hapdet pasal trip budak2 4 Saw Fakulti Kejuruteraan Awam, UTM Skudai ke KM Chalet , Kuala Linggi, Melaka...

lebih kurang 70 orang yg pegi ngn bilangan kete sebanyak 18 biji...

alhamdulillah, program ni memberikan seribu 1 pengalaman yg x mungkin dpt kami lupe kn memandangkan ni final sem kami semua...insyaAllah

perjalanan ke destinasi yg sepatutnye memakan mase lebih kurang 2 jam lebih menjadi 4 jam lebih...biasa la kan..da name pon konvoi..stop sane sini...haha

tp Alhamdulillah,semua selamat tibe di KM Chalet beberapa minit sebelum masuk waktu maghrib...

macam2 aktiviti yg dijalankan...especially sukaneka...mandi2 di pantai...bergambar...mkn2...sgt2 hepi...lagi2 aku dpt lucky draw...rice cooker lagi u ols..haks~

hari terakhir kitorg buat 7 perhentian...eh2..silap..4 perhentian..haks~

Kitorg jalan2 kat Bandar Melaka...stop kat Dataran Ayer Keroh...berhenti mkn dan solat kat Hentian Pagoh, dan last skali masing2 borong kerepek kat Ayer Hitam...

jom cuci2 mata tgk pic2 kat bawah ni...=)



sebahagian dr kereta


girls~

boys~


sunset di KM Chalet~




































































pic : credit 2 lan, hadi, idot, kak as, fath, mek, peaysien n aku..haha

5 comments:

HaDirOn iTiS said...

knangan ter indah...:)
i love all of u..:)
sha...nnti lg sekali program pastikan kau dah bwk anak2...
aku bwk anak4... :)
moga ukhwah berkekalan....
dan diredhai...
i love u dear... :)

shakira..=) said...

haha..lau da kawen,insyaAllah la ade ank time 2...lau x,i dtg sorg2 jela..if baru kawen, i bawak mr. hubby jela ea..leh honeymoon lagik..luv u 2

Hafiez said...

Sha, next UKJM kita tgk sape yg dah kawen and sape yg tak kawen lg.. He..he..

Mane gambar rice cooker? Upload la sikit...Hu..hu..

shakira..=) said...

haha...aku da kawen blom eh time 2??hahaha...
la,kn ke ak da upload pic ak amek rice cooker 2..malas la pulak nk bukak kotak 2 utk amek pic rice cooker jek..haha

neway,sgt2 enjoy dgn ukjm kali ni..hope next time dpt pegi n make sure lagi gempak..ak nk peti ais pulak nt

EZAN IDMA said...

wahh seronoitnyyeeeee