Followers

2/14/2011

ANUGERAH TUHAN YANG TAK TERNILAI ver 2





bgn subuh td dapat mesej...


tet..tet...

1 message received from Sis Zabura...


'slm, abua da bsalin baby girl jam 6 td'...




alhamdulillah...

mata aku yg nk terpejam balik terus segar bugar...

yeay!!!

bertambah ank sedara!!!

baby girl, tak cukup bulan...

but then berat die 3.2kg...alhamdulillah...

baby sgt sihat...


sebijik muka cam maknye...



mereka sgt bertuah...=)

pregnant after almost 1 month n 11 days hari bahagia mereka...

oh ye...aku ade buat entri khas sempena wedding day mereka dulu...

boleh rujuk sini okeh~

sbb 2 entri baby mereka ni jadi version 2...haha




teringat pulak perbualan dgn cik akak aku ni...


aku : takot tak time nk bersalin...(aku tnye gak even ni soalan bodo sgt2)


misi : mau tak takot..baru sy tau macam mane mak sy bersalinkan sy dlu...



tahniah buat misi n husband...

semoga baby girl sihat, bertambah2 chumel n menjadi ank yg solehah dan berguna buat kalian berdua...

n semoga kalian berdua menjadi ibu bapa yg terbaik buat baby...Amin

i'm happy for both of u...





nota kaki panjang aku : oh..aku rase cm nak ade anak sendiri jugak skng ni....lalala~



4 comments:

Aliff Lazim said...

waaa kak zabura dah selamat bersalin.. alhamdulillah :)send my tahniah to her

p/s : orang tua kena kahwin dulu baru boleh dapat anak sendiri okay :D jangan menggatal di hari valentine! :p

shakira..=) said...

yup..udah bersalin dong..kol 6am td..
insyaAllah i will...

p/s : owh budak..stop calling me org tua..haha...nk kawen??nt2 la..haha..nk menggatal ngn sape budak!!da xde bf da pon...huk3

Aliff Lazim said...

thanks. okay, dah tak panggil orang tua, tapi kita make short to O.T :p tak payah ada bf pun takpe, kurang sikit dosa :p kekeke

shakira..=) said...

haha..OT cm overtime lak..xpon cm E.T je..haha..btol2..kurang cket dosa..haks~