Followers

2/10/2011

dia malas pegi sekolah ~





si kecik ni sgt2 malas nk pegi sekolah...


ni die si kecik yg chumel2 n byk mulut ni...

eh2..tutup muka lak...malu la 2~



meh sini..tunjuk cket muke budak malas pegi skolah ni...=)




xkesah la sekolah pagi @ kafa...

sume die malas...

nk kate xpandai, die pandai je...


tp tak tau nape malas sgt...


dlu time pegi prasekolah,

malam2 before tido lagi die da siap wat alasan utk ponteng esok harinye...


'mak, kite rase kite sakit perot la esok'...

' kite rase kite demam ni'...



n skng, bile da masuk drjah 1, pagi2 selalu wat hal..

kalau x buat perangai pagi2 b4 pegi skolah, die buat perangai bile da smpi skolah..

boleh lak die kejar ayh nk balik umh...hahaha



sayang, kate nak jadi pndai, nak masuk u cm ya kn..so, kne pegi skolah tau..x bole malas2 lagi tau...



call mak td, cz mak masuk wad ari ni utk wat chemo sesi terakhir, mak kate si kecik ni buat drama pagi td..ponteng lagi..ape nk jadi la..haha



4 comments:

mardhia yusof said...

ni adik yang bongsu ke??;)

shakira..=) said...

a'a..the youngest one..ni yg aku slalu bebelkan dlm phone..haha

mardhia yusof said...

hahah. mesti selalu kena buli dgn kakak2 dia yang kejam kan. ;p

shakira..=) said...

owh..tidak same sx..kakak2 die lagi suh die p skolah adelah..haha