Followers

5/17/2011

Malam Pra Graduan ~ MPG FKA




seperti biasa, hapdet kali ni pon da agak terlambat....

err...mmg terlambat cz da lapuk kot..haha

mane x nye, ni cite dinner a.k.a malam pra graduan fakulti kejuruteraan awam UTM...

tp aku da abes study da pon...tinggal nk konvo je bulan 9 neh..

xpe2..janji aku hapdet...

kan3...lalalala~

dinner kali ni wajib la kot utk final year student fakulti aku...

buat kat PERSADA convention center, JB...

menu mlm 2 mcm biasa la, chinese food...

dan time dinner ni, 38 org student termasuk aku dapat anugerah mahasiswa cemerlang...

tp aku pon xtau tang mane aku cemerlang...haks~

org da bagi, terima jela kn...

layan pic jom~





antara menu mlm 2








timbalan naib canselor akademik dan pengajian antarabangsa UTM











































x sampai seminggu tinggalkan UTM....i miss them damn much !!!!!



8 comments:

eikieyn said...

tetibe rindu time prom nite mase stadi dulu2...

EZAN IDMA said...

wahh maroon gitewww. ade bunge lak tu. kak konvo bulan 9? cepatnye :)

hyazz said...

taniah sha dapat anugerah.. taniah gak dapat habis kan study dgn jaya nyer..yer..

sha said...

Tahniah..

Cantik gambar dan baju2.. dewan apa ni? hotel ke? Grand.

shakira..=) said...

eikieyn : 2 la...sy yg baru seminggu duk umh pon da rase rindu da

shakira..=) said...

ezan : nk pnjam ke??haha...eh, kire lmbat la 2 bulan 9...slalu bulan 8 kot..ni sbb cuti sem lame sgt yg jadi bulan 9

shakira..=) said...

hyazz : thnx ya...alhamdulillah, lepas 6 tahun struggle nk abes kan diploma dan degree akhirnye habis gk

shakira..=) said...

sha : time kaseh...ni kat Persada Convention Centre, JB...huhu...baju2 ni baru je budak2 kelas sy dan kawan sy...if tgk budak2 lain mmg juling biji mate...seksi2..lari tema