Followers

5/03/2011

semakin hampir ke penghujung ~


da berhabuk da umah aku ni...

dekat sebulan tanpa ape2 update...

siyesly, sangat2 bz sampaikan aku rase xckup nafas da...

projek2 akhir yg ckup2 membebankan even credit hour yg sikit...

subjek 2 credit hrs macam 5 credit hrs...

Fakulti btol2 dera kitorang..

plus ngn final year projek yg buat aku jadi buruh kasar...

penat ooo...

yg penting aku hepi sbb finally, VIVA da lepas...

n tinggal 1 paper je lagi utk aku lepas dr sume ni...

even hepi sekalipun, perasaan sedih tetap ade cz pasni kehidupan aku xkan same da mcm skng...dengan kawan2 baru, suasana baru...

sedih sbb terpakse berpisah dengan kawan2 yg da 6 tahun dgn aku since diploma lagi...

aku harap ngn perpisahan yg bakal berlaku ni xkan mnyebabkan persahabatan yg terjalin selama ni trus terkubur camtu je...

i'll miss them badly...T___T

btw, pic2 aktiviti2 yg aku buat sepanjang aku bz ni insyaAllah, akan aku uplaod dlm mase terdekat....




2 comments:

EZAN IDMA said...

WAAAA.. dpt rase sdihnye. welcome back sis :) lepas ni cr keje, lepas cr keje cr calon suami kan kan kan :p hhehehe

shakira..=) said...

2 la ezan...tempoh 6 tahun akhirnye da smpi ke penghujungnye...sedih tau...6 tahun ngn budak2 ni...pasni masing2 bawak haluan masing2 da..hope cm tu la...suami 2 cam wajib je..haks~