Followers

6/14/2011

oh petai


sambal tumis petai...perghhh...




sedap gile....

bile mkn je teringat kat member2 kat utm...

same2 makan petai...haha

tp sem lepas xsentuh pon sbb takde da orang jual...haha

tapi kan, rase2 korang la kan, lau mkn petai ni, ape kesan2 die eh???

haaa, meh sini aku bg tau kesan die yg simple2...=)


1) bau mulut mengalahkan perfume korang...

2) asek kentut je...hahaha...( yg ni aku terkecuali )...=D

3) lau pegi toilet, pas keluar mesti tinggalkan bau yg cam cilake gile...haha

4) korang pikir sendiri la...


bile makan petai mak aku masak td, tibe2 baru teringat, perut aku da tak bole nk terima sgt da petai ni...amek ko, da rase tak selesa...lau sakit nak p toilet tak kesah lagi...ni sakit yg aku leh ngadu je kat mak aku sambil wat muke muke nak mintak penampor jepon...haks~


tp siyes mahal gile petai ni, seikat yg ade 4 batang je da RM5...korang rase mahal x?? ke aku je rase camtu, almaklumlah, 1st time g beli..hahaha




pic : google


2 comments:

Eqa said...

waa rindu nak makan sambal petai kat cafe!
sedappp kot.. :(

shakira..=) said...

tau xpe ika..rindu nak curik sambal petai kat korang nye nasi..