Followers

2/15/2012

kamu x menyesal ke?



Td sorg ofismet aku duk edar kad kawen die...


Bg kat bos sekali...


Dpt je kad tu, bos da start risau...


Sbb katenye kalo da kawen nanti pregnant pulak...haha


Da kne amek cuti 2 bulan...nanti xde pekerja katenye...


Tp satu ayat bos yg buat kitorg tergelak,


"betul kamu nak kawen? Kamu x menyesal nanti..men are noti u know...except Mr.Goh (ketua department aku yg sememangnye baik)"


Dgr kate2 bos aku, aku ngn akk tu tergelak...


Yg laki da diam...dlm hati aku, 'aik, korg terasa ke'...hahaha


Published with Blogger-droid v2.0.4

4 comments:

Mardhia Yusof said...

siapa yang makan cili,
dialah yang terasa pedasnya kan?
ahahha..bos ko memang cool..
boleh ckp camtu ye..;p

shakira..=) said...

mmg cool n suke la nk buat lawak cenggitu...
lebih kurang cmtu la die ckp..aku td p amek sign PE die utk reg BEM...aku xsedar aku xletak copy IC, bile nizam p amek, die pesan kat nizam suh aku p fotostat IC n bawak masuk bilik die..haha

Aini Ahmad said...

haaa.....comel ayat bos ko!

shakira..=) said...

aini : kan2..punye die riso smpi time aku nk p amek sign die, die ingat aku nk bg invitation card jugak utk die..haha...=)