Followers

2/14/2012

pesanan bakal pengantin ~


tadi, aku balik agak awal dari keje...

lebih kurang 6.15pm...

opismet aku tegur, katenye aku tergesa2 sebab nk g dating...

kononnye valentine...

maap la ye, dalam Islam xde celebrate2 valentine ni...=)

aku tergesa2 sbb nk p jmpe 2 pupu aku, cik Liza kat Jalan TAR...

nak pegi cari tudung kawen die weekend ni...

tudung nak pakai time malam berinai, nikah, sanding, potong kek & bertandang...

colour xde yg matching ye kawan2~

nak cari tudung yg matching mmg susah la kn even byk je kedai kat situ...

tudung bawal kaler2


dari 1 kedai ke 1 kedai...

mcm2 pesen da...


sampaikan bakal pengantin tu berpesan kat aku & sorg sepupu die...

'korang nak kawen nanti jgn cari tudung last2 minit macam aku tau'

hahahaha...

lepas jelajah lebih dari separuh kedai kat situ,

akhirnye dapatla jugak tudung2 tu except utk majlis bertandang...

tudung tu senang nak cari katenye...

so, buat bakal2 pengantin @ yg rase nk kawen tu,

ingat,

persiapan awal tu penting, jgn buat keje last minit bak kate bakal pengantin tu...

hehehe...=)


p/s---> jom kawen jom...=)



2 comments:

Mardhia Yusof said...

teringat tahun lepas..
aku pon last minute cari tudung kat bangi,kajang..haihh..
last2..beli kat alamnda je..memori daun pisang..

eh..kenduri kawin su nnti,ko pegi perak bila?pegi awal ke?

shakira..=) said...

haha..naseb dpt..lau xdpt cane??

kenduri sue xtau lagi pegi camne nk bile..hehehe...