Followers

3/16/2012

masih dalam ingatan ~


tadi aku pegi kedai kat area rumah aku...

kedai yg aku da pegi since aku sekolah rendah dlu~

then, tibe2 ade org tegur aku...


eh adik...pakcik ingat adik lagi~
adik buat ape sekarang ni??
belajar lagi?
kerja da ke?


aku dgn muke blur2 ayam jawab~


errr...pakcik ckp ngn saya ke *sambil pandang kirikanan...


yela~dgn awak la..sape lagi..


saya da keje skng ni pakcik..


keje ape adik? kat mane??


civil engineer pakcik..kat PJ~
tapi pakcik, sy x kenal pakcik la..mintak maaf ye..
macam mane pakcik kenal sy ye?


laaa...mesti la pakcik kenal...
awak ni la yg dlu dari darjah 1 sampai darjah 6 duk naik pentas setiap tahun kn...
yg dapat hadiah byk2 kalau hari penyampaian hadiah kn...
bagus awak ye..keje rajin2, tolong mak ayah yg da susah payah besarkan awak...


erk~
pakcik ingat lagi ye...
terima kasih ye pakcik~


malu i, da besar2 panjang camni pon ade lagi org ingat...
da 13 tahun kot aku tinggalkan sekolah rendah...


ni time aku darjah 5 kot~~


ni time dapat 5A UPSR 1999~ =)


terima kasih pakcik sebab ingat saya lagi walaupun sy x ingat pakcik...=)
terharu i~


3 comments:

NIA SI DRUMSTICK said...

waaa..best nye..hapy giler bla dpt naik pentas kan..huhu

Cik Sha..=) said...

mmg best...rindu zaman dlu2..

Cik Sha..=) said...

mmg best...rindu zaman dlu2..