Followers

10/21/2010

Kiss ~




Kiss...

cium...




atau pape je yg same waktu dgn nye...

penah x korg kena kiss???


atau korng yg kiss org lain???


atau ade org tanya soalan ttg kiss kat korang???


kenapa aku ckp pasal kiss???


buang tebiat ke aku ni???


tak...tak...aku normal..haha...


smlm ade org tanya aku soalan...


AWAK KENA CIUM KE??????


omaigod...soalan apekah???


dan tuan punye mulut yg bertanya tu sorang doctor utm yg sgt hensem + muda lagik...


jawapan aku dlm keadaan terkejut...


MANE ADE KENA CIUM!!!!!!

aiyooo..malu aku...

rase nk sorok muke dlm beg je...

ni sume gara2 bibir aku kena virus infection la ni...bengong!!!!






patutnye aku jawab DOCTOR LA YANG KISS SY...DA LUPE KE???hahaha

2 comments:

RAFHAN ~peace~ said...

haha, serius malu... Doktor tu saja mahu ayat kamuu!!

shakira..=) said...

lau doc 2 single mau je ayat balik...tp da kawen da pon..haha