Followers

11/15/2010

saya sayang rumah saya version 2 ~






pic kat umah...sile abaikan barang2 yg bersepah + keadaan yg x terurus...blom kemas lagi cz x de org nk kemas since mak sakit...neway,thnx a lot buat cousin2 yg byk membantu selama aku n adik xd kat umh..tanpa korg,konpem keje2 ari 2 xsiap..



view dr lua rumah...still sama cm dlu,jz tmbah cket2 je kat lua









set sofa baru ganti kerusi kayu lame..kerusi 2 letak kat lua da..


almari tv baru ganti yg lame


set kerusi kat lua letak kt bahagian dlm + almari tv yg lame


laluan ke dapur ~ bilik ak ade kat situ..


meja mkn baru + almari dari depan letak kat blakang





part ni je lame except tingkap 2..

kerusi lame letak kat lua~


new one~


lantai rumah da fully letak tiles...dr ruang tamu,dapur,bilik evan sampai ke lua..cm xbest je cz xminat..haha

5 comments:

Aini Ahmad said...

sya, sume baru ni???? haaaa..da pe2 ke?

LyNn HaMzAh said...

nampak kemas jer rumah...suka tengok la...

shakira..=) said...

aini : xd la sume baru..ade je lagi yg lame...nmpak lain cz 3 bilik naik batu terus..b4 ni 3 bilik lain je baru terus..so,skng sume bilik da naik batu..then,lantai da fully tiles..barang2 2 cket je yg baru


lynn hamzah : xd la kemas mne..xsmpt lagi nk kemas..cket2 je..neway,thnx ye

... said...

salam..susunan yang teratur :)

shakira..=) said...

owh,bese2 aje..tq