Followers

5/25/2011

SABAR ke kamu???



SABAR???

anda seorang yg penyabar???

kalau ye, sile angkat kaki...hahaha

terus terang, aku mmg bukan seorang yg penyabar...

BARAN...

ye, itu lah aku...aku cepat HOT...



even tgh ajar adik2 aku keje sekolah pon aku bole melenting...

kesian diorang jadi mangsa...haha..sory ye dik...=)

bukan saje nk mara kn...kalau aku ajar, aku nk diorang bagi full attention...

tamo la kn lau aku nga ajar diorang bole pandang kiri, pandang kanan, main2 pensel...

mau x hot aku kalau camtu..haha...

korang cam aku gak ke???

kalau ye, kite geng...haha

kalau bukan, sile jgn jadi macam sy...hehehe..




pic : google


3 comments:

EZAN IDMA said...

tak nampak cam garang pon kak. haha

EZAN IDMA said...

tak nampak cam garang pon kak. haha

shakira..=) said...

ala...ckp la garang...=)